8 Aralık 2011 Perşembe

euroligue bizde varız !!

uzun zamandır blog'a yazamıyordum malum şike mevzuları ülkemde ki pis ortam vs... Bu yıl ilk gittiğim basketbol maçının Olimpiaikos maçı olmasına şaşırmamalı içimde ki heycanı ancak böyle bir maç tetiklerdi her ne kadar eksi gücünde olmasa da onlar Olimpiaikostu .. Fenerbahçe Ülker bu maçta çok iyi bir performans gösterdi ve maçla birlikte müthiş bir özgüven geldi takıma bu erdemir ve Nancy maçınada yansıdu 2 maçıda açık ara ve çok rahat kazandık.
Olimpiaikos maçına gitmemin bir diğer nedeni de kısa takımda 7. ve son maçına çıkacak olan thabo sefholosha'ya teşekkürdü.Nba lokavtın sonra takıma katılan elinden geleni fazlasını takıma veren  Nba'e dönecek ve son maçı olmasına rağmen sakatlanma pahasına yere atlayan bu adama bir teşekkür azdı bile..


Euroligue'de grubumuzda lideriz ve benim hesaplarıma göre son iki maçı kazanıp grubu lider tamamlayıp top 16 için çok büyük bir avantaj sağlayabiliriz.Anadolu Efes ve Galatasaray MP'ta top 16 kaldı diyebiliriz bu son zamanlarda görülmemiş bir durum euroligue final four'ununda İstanbulda olduğunu düşünürsek insan heycanlanmıyor değil :)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder